donderdag 3 mei 2007

Vakantie

Het is nog maar een paar daagjes vakantie maar er is een heleboel lol geweest, mede vanwege het lekkere weer natuurlijk. Want ze hebben buiten vreselijk veel lol gehad in de speeltuin. De kleintjes in onze eigen tuin gefietst en het konijn bewonderd. Maar ook omdat er speciale gasten zijn in de vakantie is het altijd gezellig om in de vakantie de kinderen te zien spelen.

Speciale gasten zei ik daarnet toch?

Julia is langs geweest. Die komt alleen in de vakantie en steekt dan graag haar handen uit de mouwen. Ik heb haar vast gelegd op een foto.
Wat ik verder nog graag kwijt wilde aan jullie is dat er al kikkervisjes te zien zijn in de sloten naast de Ham. Een meertje vlakbij de Leohof. En ik ben in staat geweest om ook daar leuke foto's van te maken die niet in het rijtje van de zomer gebeurtenissen vind ik. Want deze kleine beestjes maken een hele verandering door in hun leventje.
Ik zal er hier niet over uitwijden maar als u meer info wilt heb ik wel een mooie link voor u gevonden waar redelijk kort het hele leven van de kikker staat uitgelegd met leuke plaatjes erbij. Voor als u uw kroost wil uitleggen met beeld materiaal erbij.

Groetjes André
En hieronder nog mijn foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

KOL.nl RSS Feed