zondag 6 mei 2007

'automatisch emailsysteem' van de Leohof Kinderopvang

Beste ouders & lezers,

Er is voor de Leohof een Google Discussiegroep aangemaakt door mij om Annet te voorzien van een 'automatisch emailsysteem'. Want Annet wil al een tijdje beginnen met een soort van nieuwsflash naar de vraag-ouders van haar Leohof Kinderopvang. Ik heb daarvoor onderaan deze pagina een plekje gemaakt waar u zich kunt aanmelden. U krijgt dan een mailtje als deze waarin staat dat als je je niet wilt aanmelden je dit bericht kunt negeren, bla bla bla.

Want u wilt zich wel aanmelden toch?

Na de bladiebla, staat er nog een linkje waar ik het een en ander over kwijt wil namelijk deze; Ik heb een vraagje ingevoegd voordat u lid kunt worden, om te zorgen dat niet iedereen lid word. Ik beloof u dat ik er zeer streng op toe zie wie er lid wordt en kan u op deze vragen geen goed antwoord geven wordt u géén lid. Dit is tevens mijn en Annets waarborg naar u als ouder toe!

Het verplicht u tot niks en is alleen maar bedoeld ter verbetering van de informatie voorziening naar u als ouders of eventueel andere lezers maar dat is slechts bijzaak. Want in beginsel is het doel van deze discussiegroep dat Annet haar ouders kan informeren met één simpele email. En niet alle adressen van u hoeft in te voeren.
Met als bijkomend feit dat u als u de moeite neemt een Google-account te maken, of u reeds in het bezit bent van één, u deze emails na kunt slaan op het internet. Misschien handig, maar mag later blijken dat deze optie volkomen overbodig blijkt, zet ik hem weer uit en blijft het bij simpel mailen.

Verder heb ik enige uitleg staan in de nieuwsgroep, maar die is ook i.v.m. de privacy gesloten voor niet-leden. En wilt u een voorbeeld zien van mijn nieuwsgroep die ik als voorbeeld heb aangemaakt dan kunt u hierheen. Deze is volkomen toegankelijk voor het gehele internet. En u kunt dan ook naar hartelust alles eens even uitproberen, want daar dient het voor.

1 opmerking:

KOL.nl RSS Feed