zondag 8 april 2007

Woensdag middag schminken

Woensdag middag zijn er altijd wel een paar 'groters'. Dit zijn de kinderen die dan vrij van school hebben. Dus dan is het leuk om met de kinderen te knutselen of zoals deze dag je te laten schminken door de stagaire. Ja, er lopen bij de Leohof geregeld jonge studenten stage. Dit is erg handig helemaal op dit soort dagen wanneer de kinderen door hun enthousiasme gedreven raken.

Enfin ik zal de stagaire die deze dag heeft mogelijk gemaakt eerst eens eventjes voorstellen.
Schminken 21/03/2007
Dit is Sharon, 15 jaren jong. En een van de jonge studenten die stage lopen bij de Leohof Kinderopvang. Zij volgt een studie om later in de kinderopvang te gaan werken. Hier is zij in het heets van de strijd gefotografeerd. En wist niet op tijd weg te duiken voor 'het brutale meisje' wat er met mijn fototoestel vandoor was gegaan.

Maar eerlijk is eerlijk ik ben niet zo gedrurfd als 'het brutale meisje' wat pal voor je neus gaat staan en dan afdrukt. Ongeacht de pose waarin het slachtoffer zich bevond.

U zult zich inmiddels wel afvragen wat er bedoelt wordt met 'het brutale meisje'. Nu wordt er veelal voordat men begint met schminken al flink gediscussieerd over het feit wat er geschminkt gaat worden. Welke afbeelding of als wie ze geschminkt willen worden. Uiteraard komt er ook uitvoerig aanbod wie of wat ze absoluut niet op hun gezicht willen hebben. Wat zorgde voor een prachtig tafereel van schuddende kinderkoppies en afkeurende blikken wanneer er opties werden opgesomd. Nu raad u het misschien al? Een van de opties waarmee de kinderen kwamen aanzetten was 'een brutaal meisje'.

Rechts ziet u wat er vaar haar is geworden. Ik vind het een plaatje. En hieronder een close-up van haar. waarop ik vind dat ze lijkt op een TV-figuur. 'k Weet alleen niet welke. Nou in ieder geval daar moest ik meteen aan denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

KOL.nl RSS Feed