woensdag 28 februari 2007

Kleurplaten

Kleuren is één van de favoriete bezigheden van kleine kinderen. Althans zo lijkt het een beetje. Want tsjonge jonge, wat kunnen ze kleuren. De ene plaat is nog niet af of er word alweer een nieuwe gepakt, die 's avonds in de meest bonte kleuren getoond wordt aan de vader of moeder. Die mij dan zeer onopvallend aankijkt, eens bedenkelijk fronst met de wenkbrauwen. En dan dol enthousiast roept tegen zijn kroost, dat hij nog nooit zo'n mooie tekening heeft gezien.
Dát had hij/zij beter niet kunnen zeggen, want nu krijgt hij de rest van de kinderen over zich heen. Die ook allemaal willen horen dat hun tekening net zo mooi of zelfs nog mooier is.


Dat bracht mij op een idee. Ik heb meteen een kleurboek gevraagd aan Annet. En niet om die kinderen de les te lezen omtrent mooi kleuren. Maar om kleurplaten op het internet te plaatsen. Zodat de kijkers op het blog kleurplaten kunnen uitprinten voor de kinderen, zodat zij thuis rustig kunnen kleuren. Tijdens het online zetten van deze kleurplaten, waren de kinderen dol enthousiast in ieder geval. Dus ik denk dat uw inktcartridges snel leeg zullen zijn.
"Leve de Consument"

Nu rest mij nog de locatie te verklappen waarop u de platen kunt vinden.

Ook heb ik de link naar de kleurplaten in het rijtje "links" geplaatst,(Links op de site) zodat u niet lang hoeft te zoeken. Veel plezier en tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

KOL.nl RSS Feed